Huolto&Tukipalvelut

FirstView
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Muut kielet:
English • ‎suomi

FirstView:n asiakkaille kuuluu ilmainen tukipalvelu, jonne voidaan olla yhteydessä kun järjestelmän, mediasoittimen tai FirstView:lta tilatun näytön kanssa on ongelmia. Pääsääntöisesti tukeen ollaan yhteydessä sähköpostitse: tuki@firstview.fi, mutta kiireellisissä tapauksissa tukeen voi olla yhteydessä myös puhelimitse: 050 380 7983.

Mikäli olet hankkinut FirstView –järjestelmän jälleenmyyjämme kautta, olethan ongelmatilanteissa yhteydessä suoraan omaan jälleenmyyjääsi.

Laitteiden takuu

FirstView tarjoaa mediasoittimille vähintään kolmen (3) vuoden takuun. Takuuaika vaihtelee mediasoittimen tyypin mukaan, joten tarkempia takuutietoja mediasoittimille voi tiedustella FirstView:n tuesta tai myyntitiimiltä.

Mediasoittimen vikaantuessa takuuaikana FirstView huoltaa tai uusii laitteen tarpeen vaatiessa. Mediasoittimet toimitetaan FirstView:lle huoltoon ellei asiakkaan kanssa sovita toisin. Takuuhuolloissa postikulut kuuluvat asiakkaalle.

Mediasoittimen vikaantuessa takuuajan ulkopuolella tai tilanteesta, joka ei kuulu takuun piiriin (esim. luonnonkatastrofit) FirstView:lta voi tiedustella laitteen korjauskustannuksia.

FirstView:lta tilatuissa näytöissä takuu on aina valmistajan lupaama takuu. Mikäli näyttö vikaantuu takuuaikana on FirstView lupautunut tekemään huoltokutsun valmistajalle asiakkaan puolesta. Vikaantuneesta näytöstä tulee ilmoittaa FirstView:n tukeen mahdollisimman nopeasti ja ilmoittaa seuraavat asiat:

  • Näytön malli
  • Näytön sarjanumero
  • Vikakuvaus
  • Mahdolliset kuvat vikatilanteesta sekä näytön takana olevasta ”valmistus” tarrasta
  • Yhteyshenkilö, näytön sijainnin osoite ja yhteyshenkilölle puhelinnumero

OnSite-huolto

OnSite-huollon tarve on äärimmäisen vähäistä ja suurin osa ongelmista on mahdollista ratkaista muilla, edullisemmilla menetelmillä. OnSite-huollon todellinen tarve tulee selvittää etukäteen FirstView teknisen tuen kanssa. Mahdolliset toimenpiteet tilataan ensisijaisesti sertifiomiltamme asentajilta, jotka on koulutettu työskentelemään FirstView-järjestelmään liittyvien asioiden parissa. Huoltokäyntiä varten on huolehdittava, että asentajalla on pääsy laitteisiin ja hän voi tarvittaessa tehdä yhteistyötä mm. toimipisteen verkkoinfrastruktuurista vastaavan henkilön kanssa.


Huoltohinnasto

Toimenpide Kustannukset
Vioittuneen laitteen huolto/korvaaminen takuuaikana 0 € sisältäen postikulut
Vioittuneen laitteen huolto/korvaaminen takuuajan ulkopuolella 60 € perushuoltomaksu
+mahdolliset lisätyöt
+varaosat
+postikulut
OnSite-käynnit takuuajasta riippumatta
(sertifioidut asentajat noudattavat omaa hinnoitteluaan,
mistä pitää varmistua tapauskohtaisesti)
Kilometrikorvakset 0,45 € / km
+ matka-aika 35 € / h
+ alkavat työtunnit 85 € / h
Aiheettomat huollot tai OnSite-käynnit takuuajasta riippumatta

(vika voidaan todeta olevan muussa kuin mediasoittimessa tai
FirstView-kokonaisuuden yhteydessä toimitetussa näytössä)

Kaikki kertyneet kustannukset
+ 80 € toimenpidemaksu