Kokousten lisäys

FirstView
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä sivu sisältää muutoksia, joita ei ole merkitty käännettäväksi.

Muut kielet:
English • ‎suomi

Kokous- ja opastustoimintojen avulla voit käyttää FirstView-järjestelmää markkinoinnin ja tiedottamisen lisäksi kokoustilojesi varausjärjestelmänä.


Kokousten lisäys-1.png

Kokousvarauksiin siirrytään klikkaamalla FirstView Managerin vasemmasta reunasta "Kokoukset"-välilehteä.


"Kokoukset"-välilehdeltä nähdään kokoustilojen päivittäinen näkymä (esim. Kokoushuoneet 1,2 ja 3). Päivästä toiseen siirrytään vasemman yläpalkin nuolipainikkeilla tai vasemman yläkulman kalenteri-painikkeen avulla.


Kokouslista-painike näyttää kaikkien kokousvarausten yhteenvedon. Kokouslistan avulla pääsee helposti muokkaamaan jotain tiettyä varausta.

Kokousten lisäys1-1.png

”Kokoukset”-välilehdellä jokainen kokoustila näkyy omalla rivillään, yläreunan kellonaikaa kuvaavan janan alla. Tilan varanneen kokousvieraan nimi näkyy varausta esittävässä vaakasuunnassa kulkevassa palkissa.


Uusi varaus kokoustilalle on mahdollista lisätä viemällä hiiren osoitin halutun tilan kohdalle ja painamalla vaakarivin oikealle puolelle ilmestyvää plus-painiketta. Plus-painiketta klikkaamalla aukeaa uusi ikkuna, josta varaus on mahdollista lisätä.

Kokouksen lisääminen:

Kokousten lisäys-2.png

Asiakkaan nimi kirjoitetaan ”Asiakas”-kohtaan.


Kokousten lisäys-3.png

Nimeämisen jälkeen lisätään halutessa asiakkaan logo. Jos kyseessä on asiakas, jonka logo on jo lisätty järjestelmään aikaisemmin, valitaan logo alasvetovalikosta.

Jos kyseessä on uusi asiakas, painetaan plus painiketta Logo-tekstin oikealta puolelta.


Kokousten lisäys-4.png

Valinta avaa uuden ikkunan, jossa saa haettua logokuvan tietokoneelta. Nimeä asiakas, valitse tiedosto ja paina tallenna.


Kokousten lisäys-5.png

Agenda-kohtaan kirjoitetaan kokouksen sisältö, mikäli agendan toivotaan näkyvän kokoustilan ovenpielinäytöllä (esim. aikataulu, kokouksen aihe, vieraiden nimet, tms…).


Kokousten lisäys-6.png

Kokoukselle asetetaan päivämäärä, alkamisaika ja loppumisaika.

Valitse myös missä kokoustiloissa tilaisuus pidetään (jos sama tilaisuus on monessa kokoustilassa samaan aikaan).


Kokousten lisäys-7.png

Valitse pohja mahdollisten ovenpielinäyttöjen kokoustietojen taustaksi.


Lisää pohjia voit tilata First View:n teknisestä tuesta voimassaolevan hinnaston mukaisesti.


Kokousten lisäys-8.png

Valitse alasvetovalikosta aika sille, kuinka paljon etukäteen kokouksen tiedot näkyvät kokoustilan ovenpielinäytössä, ennen kokouksen alkua.

Samassa kokoustilassa meneillään olevan tilaisuuden ja tulevan/seuraavan tilaisuuden tiedot näkyvät näytöllä vuorotellen.


Kokousten lisäys-9.png

Voit katsoa kokoustilan ovenpielinäytön esikatselukuvaa "Esikatsele" –painikkeella


Esitys lähetetään näytöille tallenna-painikkeella. Tallennus voi kestää hetken kokoustilojen ja kokousten määrästä riippuen. Jos haluat, että kokous näkyy koontinäytöllä (esimerkiksi aulanäytöllä), niin valitse ”näytä koontinäytöllä”.


Kokousten lisäys-10.png

Kokouksen lisäyksen jälkeen, kokous ilmestyy näkyviin oman kokoustilansa vaakariville kokouksen kestoa esittävänä palkkina. Kokouksen tietoja voidaan muuttaa, kopioida toiseen ajanhetkeen ja poistaa klikkaamalla kokouksen aikajanaa ja valitsemalla haluttu toiminto avautuvasta pikkuikkunasta.


Kokousten lisäys-11.png

Näkymän oikeassa yläreunassa olevan "Esikatsele" –painikkeen avulla on mahdollista nähdä nykyhetken koontitaulun (aulanäyttö) esikatselukuva. "Esikatselun" valinnan jälkeen avautuvasta "Koontitaulun esikatselu" -ikkunasta valitaan koontitaulu, josta halutaan nähdä esikatselu. Esikatselukuva avautuu uuteen selainikkunaan.


FirstView-järjestelmä luo koontitaulun esityksen automaattisesti (tehtyjen varausten perusteella). Järjestelmä päivittää seuraavan päivän koontitaulun tiedot aina edeltävän yön aikana. Kokousvarauksen päätyttyä varaus poistuu ovenpielinäytöiltä ja koontitaululta automaattisesti. Huom! Varausten häviämiseen koontitaululta saattaa mennä 15 minuuttia.


"Yhteenveto"-sivun kautta voidaan ovenpieli- ja koontinäytöille laittaa myös muutakin materiaalia kuin kokoustoimintoja. Kokousvaraukset tulevat järjestelmästä automaattisesti prioriteetille "normaali", joten jos muun materiaalin toivotaan näkyvän vain silloin, kun kokousvarauksia ei ole, tulee lisätyn materiaalin prioriteetin olla "tausta". Jos näytöllä halutaan esittää vuorotellen kokousvarauksia ja vuorotellen muuta materiaalia, tulee muun materiaalin prioriteetin olla "normaali". Korkea prioriteetti ajaa kokoustoimintojen yli.

Kokousvarauksia ei ole mahdollista muokata "Yhteenvedon" kautta, vaan muutokset tulee tehdä aina "Kokoukset" -välilehdeltä.