Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus

FirstView
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Muut kielet:
English • ‎suomi

Kaikkiin näyttöihin on mahdollista saada näytönsäästäjä. Tässä tapauksessa näytönsäästäjällä tarkoitetaan näytön automaattista käynnistystä ja sammutusta halutun aikataulun mukaisesti, jolloin näytön elinikä pitkittyy. Näytönsäästäjän käyttöönottamiseen ja ajastamiseen tarvitaan organisaation ylläpitäjän oikeudet. Lisää käyttäjäoikeuksista täältä.


Näytönsäästäjä1.png
Näytönsäästäjän käyttöönotto aloitetaan FirstView Managerin Yhteenveto-sivulta. Klikkaa sen näyttöryhmän vasemmassa alakulmassa olevaa palloa, mihin haluamasi näyttö (mediasoitin) on kytketty.


Näytönsäästäjä2.png
Tästä aukeaa Clients-ikkuna, johon on listattu kaikki näyttöryhmään kytketyt mediasoittimet. Klikkaa haluamaasi mediasoitinta, jolloin Näytön hallinta aukeaa.


Näytönsäästäjä3.png
Näytön hallinta -sivulta löytyy Näytön virransäästö, jonka vieressä lukee joko "ei käytössä" tai "käytössä". Sitä klikkaamalla pääset näytön virransäästön asetuksiin.


Näytönsäästäjä4.png
Näytönsäästäjä5.png
Valitse näytön virransäästöasetuksista "aktiivinen", jos haluat ottaa näytön virransäästön käyttöön. Tällöin pystytään ajastamaan näyttö käynnistymään ja sammumaan haluttuina aikoina.


Näytönsäästäjä6.png
Jokaisen viikonpäivän kohdalla on Asetus-kohdassa kolme eri vaihtoehtoa. "Ajastettu" tarkoittaa, että näyttö käynnistyy ja sammuu valittuina aikoina. "Päällä" tarkoittaa, että näyttö on päällä jatkuvasti. "Pois päältä" tarkoittaa, että näyttö on jatkuvasti pois päältä. Voit siis ajastaa näytön olevan päällä vain tiettyinä viikonpäivinä tiettyihin aikoihin.


Näytönsäästäjä7.png
Tässä esimerkkiajastuksessa näyttö olisi päällä tiistaina klo 8-16, torstaina koko vuorokauden ja perjantaina klo 8-10. Maanantaina, keskiviikkona, lauantaina ja sunnuntaina näyttö ei olisi päällä ollenkaan.