Sisällön jakaminen

FirstView
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Muut kielet:
English • ‎suomi

Lisättäessä materiaalia FirstView Manageriin, voidaan sama materiaali levittää helposti usealle näytölle samalla kertaa.

Puurakenteen avulla käyttäjätasosta riippuen voidaan levittää materiaalia jopa organisaatioiden ylitse.


Sisällön jakaminen-3.png

Esimerkiksi kuvaesityksen jakaminen yksikön sisällä muihin yksikössä oleviin näyttöryhmiin tehdään seuraavasti:


FirstView Managerin "Yhteenveto"-sivulta valitaan haluttu näyttöryhmä, klikataan näyttöryhmä auki ja valitaan ” lisää sisältöä” – valikosta esimerkiksi ”kuvat”.


Kuvamateriaalia lisättäessä puurakenne sijaitsee heti esityksen nimen alla (Näytöt). Puurakenteessa on valinta automaattisesti sen näyttöryhmän kohdalla, josta materiaalia ollaan lisäämässä. Materiaalia levitetään muihin näyttöryhmiin valitsemalla puurakenteesta lisää näyttöjä.


Suurennuslasia klikattaessa avautuu puurakenteen hakutyökalu. Mikäli käyttäjällä on useampi organisaatio tai yksikkö hallittavana, niin tästä valikosta voidaan helposti hakea esimerkiksi kaikkien hallittavien yksiköiden sisältä samannimisiä näyttöryhmiä (esim. henkilökunta).


SIsällön jakaminen-4.png

Hakutyökalun vasemmassa yläkulmassa sijaitsevasta vetovalikosta valitaan ensin haetaanko organisaatioita, yksiköitä vai näyttöryhmiä.


Sisällön jakaminen-5.png

Tämän jälkeen hakukenttään kirjoitetaan hakusana(t), jonka jälkeen työkalu esittää hakutulokset listana.


Sisällön jakaminen-6.png

Listalta voidaan valita vain muutama hakutulos tai vaihtoehtoisesti valita kaikki, ”Valinnat” -vetovalikosta. Kun halutut näyttöryhmät/yksiköt/organisaatiot ovat valittu, poistutaan hakutyökalu-näkymästä oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta rastista.


Sisällön jakaminen-7.png

Valittuasi näyttöryhmät puurakenteesta, lisää loput esityksen asetukset, kuten prioriteetti ja ajastukset sekä tallenna esitys.

(Sisällön lisäämiseen voi tutustua seuraavasta linkistä: sisällön lisääminen näytölle)


Mitä tulee ottaa huomioon puurakennetta käytettäessä:

  • Sama esitys jaetaan kaikille näytöille, eli esitys ei kopioidu, vaan asetukset ovat kaikissa samat. Jos esityksen asetuksia muutetaan yhdestä paikasta muuttuvat ne kaikkialta.


Sisällön jakaminen-8.png

Miten poistetaan esitys vain yhdeltä näytöltä?

  • Jos esitys poistetaan medialistalta roskakorin avulla, esitys poistuu kaikkialta. Esitys voidaan poistaa yksittäiseltä näytöltä puurakenteen avulla:
    • Voit avata esityksen muokkaustilaan mistä tahansa yksiköstä/näyttöryhmästä. Muokkaustilassa näet kaikki valitut näyttöryhmät, joille esitys on jaettu (puurakenne-ikkuna). Esitys poistetaan yksittäiseltä näyttöryhmältä poistamalla valinta (ruksi) kyseisestä ryhmästä. Tämän jälkeen esitys tallennetaan, jolloin se häviää näyttöryhmästä, josta valinta poistettiin, mutta pysyy muissa ryhmissä.