Sähköposti-ilmoitus laitteen katoamisesta verkosta

FirstView
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Muut kielet:
English • ‎suomi
Näytönkääntö1.png

Mediasoittimen putoamisesta verkosta on mahdollisuus saada automaattinen ilmoitus sähköpostiin. Mene ensin Yhteenveto-välilehdelle. Klikkaa sitten halutun näyttöryhmän vasemmassa alakulmassa olevaa palloa, jolloin kyseiseen näyttöryhmään liitetyt mediasoittimet tulevat näkyviin.

Näytönkääntö2.png

Valitse haluamasi mediasoitin klikkaamalla sen ID-numeroa. Tällöin pääset kyseisen näytön hallintaan. Huomaa, että näkyviin voi tulla useampi kuin yksi mediasoitin riippuen siitä, montako näyttöä näyttöryhmässä on.

Soittimenkatoaminen3.png

Näytön hallinnasta löytyy Raportoi näytön katoaminen -asetus. Valitse pudotusvalikosta se aika, jonka jälkeen mediasoittimen putoamisesta verkosta tulee ilmoitus sähköpostiin. Paina sitten oikeasta alakulmasta ”Päivitä”.

HUOM: Jos sammutat laitteet esim. yön tai viikonlopun ajaksi, se tulkitaan laitteen putoamiseksi verkosta. Valitse siis sellainen aika, jolloin näistä ei tule turhia ilmoituksia tai laita ilmoitukset pois päältä siksi aikaa, kun laitteet ovat pois käytöstä (valitse ”No” pudotusvalikosta)!

Soittimenkatoaminen4.png

Seuraavaksi mene Käyttäjät-välilehdelle.

Soittimenkatoaminen5.png

Valitse käyttäjä, jolle haluat ilmoituksen laitteiden putoamisesta tulevan. Paina kynän kuvaa valittuasi käyttäjän, jolloin pääset muokkamaan valittua käyttäjää.

Soittimenkatoaminen6.png

Valitse sitten asetus ”Raportoi kadonneet näytöt”. Lopuksi paina tallenna.

Voit myös valita useamman käyttäjän, joille ilmoitukset tulevat riippuen siitä, mitkä käyttjäoikeutesi ovat. Organisaatioylläpitäjänä voit muokata kaikkia organisatioosi kuuluvia käyttäjiä.